Társkereső tippek Pécsen

Pécs fővárosa számtalan lehetőséget kínál, ahova meghívhatod új szerelmed egy randira. Rajtad múlik, hogy sétálni szeretnél a parkban, kultúrát keresni a moziba vagy a színházba, vagy szeretnél együtt ülni partnereddel egy pohár bor mellett, vagy egy jó kávé mellett egy kávézóban.

Randi a természetben

Ha az első randevúra szeretnél a természetbe menni, akkor sétáljatok  Pécsen a Tettye Havi hegyre, Meleg Mányi völgybe, Cigány hegyre, Püspökszentlászló kastélyhoz.

Randi történelmi emlékek helyén

Ha meg szeretnél látogatni néhány helyi emlékművet, akkor indulj el az első randevúra Pécsen például ezekre a helyekre. Ókeresztény mauzóleum, Szent Péter és Szent Pál székesegyház, Zsolnay Kultúrális  Negyed, Néprajzi muzeum, Természet történeti muzeum, Pécs Belvárosi Dzsámi, Püspöki kincstár, Pius Templom.

Kultúra randi

Az első randira ellátogathattok valamelyik kedvenc moziba vagy színházba. Jegyeket foglalhatsz a Pécsi Nemzeti Színházba, Cinema Citybe, Uránia Moziba vagy az Apolló moziba.

Kávézók, borozók, éttermek

Ha szeretitek a klasszikát, akkor hívd meg társad egy pohár borra, egy csésze jó kávéra vagy egy gasztronómiai élményre. Foglalj asztalt kedvenc vagy híres Pécsi borozójában, kávézójában vagy éttermében, és élvezd a gyönyörű gyertyafényes estét. Javasoljuk például a Pezsgőház étterem, Korhely éterem, Tettye vendéglő – éterem, Kikelet éterem és kávézó, Bagolyvár éterem, Pécsi kávé, I Love Pécs Café, Caffé Grande Italia Pécs.

Ha nem akarjátok meglátogatni a híres intézményeket, de szeretnétek mégis csak jó ételeket és italokat élvezni, vidd partnered (például) egy piknikre a parkban. 100% plusz pontokat kapsz az eredetiségért!

Sport randi

Azoknak, akik inkább a sporteseményeket, mint a kulturális találkozót vagy egy pohár jó borral meletti ülést részesítik elõnybe, van egy tippünk. A Pécsi Ballancsport és Egészségcentrum, Brill Fitness, Egyetemi Sportcsarnok, Műlyégpálya.

Különleges randi Pécsen

Szeretnéd meglepni új szerelmed valami eredetivel?  Akkor látogassatok el a Pécsi állatkertbe, Pécsi lakatfal, Siklósi Thermal Spa, Pannon Filmharmónikusok előadása, Pécsi TV torony, Orfű kistó strandra.

Tehát mindent bele a randiba!

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date