Vélemény Elite Date

Felhasználók száma 97%
A webhely áttekinthetősége 92%
A szolgáltatások minősége 98%
A társkereső oldalak biztonság 100%
 • Származási hely:

  Cseh Köztársaság

 • Mobil alkalmazás

  igen

 • A kifizetések automatikus levonása:

  nem

97%

általános értékelés

Előnyök

 • Cseh társkereső egyedülállók számára
 • csak komoly partnerkeresés
 • kedvező ár a társkereséshez
 • manuálisan ellenőrzött profilok
 • modern felhasználói felület
 • telefonos és e-mail támogatás az év 365 napján
 • nagy siker a partnerkeresésben
 • csak aktív tagok
 • profil törlése értesítés nélkül
 • a felhasználó beleeggyezése nélkül nem újítjuk meg a tagságot
 • mobil aplikációk
 • kiterjedt blog érdekes tippekkel egymás megismeréséhez
 • nincsenek reklámok

Hátrányok

 • csak fizetett tagság esetén olvashatsz és írhatsz üzeneteket
 • csak fizetett tagság esetén láthatod élesen a fotókat
 • kisebb felhasználói bázis, de csak a magyar / cseh / szlovák / és spanyol piacot célozza meg
 • a legrövidebb prémium tagság 3 hónapos

Elite Date társkereső oldal

Az ELITE Date egy Cseh származású társkereső oldal, amelyet egy magas szintű komoly ismerkedésre terveztek. Csehországban, Szlovákiában és Spanyolországban is működik. Az oldalt nem a flörtöléshez vagy alkalmi szexet kereső felhasználóknak tervezték. A társkereső oldalon a regisztráció ingyenes. Az egyszerű regisztrációnak és a barátságos felhasználói felületnek köszönhetően az ELITE Date minden korosztályban népszerűvé vált. A partnereket a felhasználók számára egy pszichometrikus belépési teszt alapján vagy a szűrőkbe beillesztett kritériumok alapján tervezték.

Az ELITE Date oldalán nemtalálsz hamis profilokat. Minden felhasználói profilt naponta manuálisan ellenőrzünk. A profilok nem nyilvánosan nem elérhetőek. Az inaktív profilokat egy izonyos idő után deaktiváljuk.

Az ELITE Date 3 típusú fizetett tagságot kínál (3, 6 és 12 hónaposat). A rendszer nem hosszabbítja meg automatikusan a tagságot. A felhasználó tudta nélkül nem húznak le további fizetéseket a számláról. A profil bármikor törölhető írásbeli értesítés nélkül, közvetlenül a felhasználói fiókban.

Az ELITE Date az egyetlen társkereső oldal, amely az év 365 napján szolgáltat telefonos és e-mail támogatást.

Kinek szól az Elite Date társkereső oldal?

Az Elite Date Date azoknak a felhasználóknak szolgál, akik komoly kapcsolatot keresnek. A partnerek ajánlatában elsősorban középkorú felhasználókat találsz. Regisztrálhatnak azonban fiatalok és idősebbek is. A minimális életkor 18 év, a maximális határtalan. A társkereső oldalunk az egyedülálló felhasználók számára szól – azaz szabad, elvált, és özvegy emberek számára.

Embertípusok az Elite Date társkereső oldalán

Az Elite Date oldalán megismerkedhetnek heteroszexuálisak, melegek és leszbikus emberek is. A társkereső oldalunkat főként egyetemi hallgatók, vállalkozók, orvosok, vezető pozicióban lévő emberek használják ki. A társkereső oldalon 99% -ban magyar anyanyelvű felhasználók vannak, tehát a komunikáció nem jelenthet senkinek problémát.  A férfiak és a nők aránya az ELITE Date oldalán kiegyensúlyozott.

A tagság megszüntetése az Elite Date oldalán

Az ELITE Date-nek nem muszály írásbeli értesítést küldened. Profilodat magad is törölheted a saját fiókodban, vagy e-mailben a rendszergazda támogatásával. Az ELITE Date-n a felhasználók tagsága automatikusan nem újul meg. A prémium tagság a befizetett időszak lejárta után automatikusan megszűnik. Ennek eredményeként az ELITE Date tisztességes társkereső oldalnak tekinthető. Nem próbálja a felhasználókat minden áron magához kötni. A felhasználók saját maguk döntenek arról, hogy maradnak-e vagy sem.

Prémium tagság az Elite Date társkereső oldalán

A társkereső regisztrációja ingyenes. Ingyen kipróbálhatod, hogyan működik társkereső oldalunk, megtekintheted a társkereső környezetét, és kiszűrheted, hogy mennyi felhasználó felel meg elvárásaidnak. A randi teljes funkció szolgáltatása (üzenetek olvasása és írása, a fényképek éles látása) fizetett. Az ELITE Date 3 típusú prémium tagságot kínál. Az ár 3 hónapra 10500 Ft, 6 hónapra 12000 FT és 12 hónapra 15000 Ft ba kerül. A prémium tagság árai nagyon kedvezőek más társkereső oldalakhoz képest. A prémium tagság előnyös áron is megvásárolható.

Hogyan regisztrálhatok az Elite Date társkereső oldalon?

A regisztráció az ELITE Date oldalán történik. Az első lépésben ki kell töltened egy 5 perces személyiségi kérdőívet (kor, oktatás, foglalkozás, magasság, családi állapot, hobbi …). Ezután meg kell erősítened az e-mail címed, és feltölteni egy személyes fényképet a profilodba. Ezután létrejön egy teljes profil, és elkezdheted az ismerkedést.

A felhasználói fiókot a regisztráció és a bejelentkezés megkönnyítése érdekében a Facebook-hoz is kapcsolhatod..

Az felhasználókkal kapcsolatos információkat megtalálhatod profiljukban. A partnereket a felhasználók számára a pszichológiai teszt eredménye és a szűrőkben megfogalmazott követelmények szerint alakítottuk ki.

Ügyfélszolgálat

Az ELITE Date ügyfélszolgálata telefonos és e-mail támogatást is kínál. A telefonos támogatásunk hétköznapokon 9-től 17-óráig működik, az e-mail támogatás pedig az év 365 napján. Ezenkívül a weboldal áttekintést nyújt a leggyakrabban feltett felhasználói kérdésekről (GYIK), így azonnal megtalálhatod a kérdésekre adott választ.

Regisztrálj még ma az Elite Date oldalán!

Regisztrálj

Vaše értékelés Elite Date
Sending
User Review
4.36 (74 votes)