Társkereső tippek Budapesten

Budapest fővárosa számtalan lehetőséget kínál, ahova meghívhatod új szerelmed egy randira. Rajtad múlik, hogy sétálni szeretnél a parkban, kultúrát keresni a moziba vagy a színházba, vagy szeretnél együtt ülni partnereddel egy pohár bor mellett, vagy egy jó kávé mellett egy kávézóban.

Randi a természetben

Ha az első randevúra szeretnél a természetbe menni, akkor sétáljatok el a Bálna Teraszra Lenyűgöző panoráma, igen, ez itt Budapest egyik legszebb helye, és kiváló randi hely! Az ELTE füvészkertje, Budapest egyik legszebb botanikus kertje. Tavasszal, amikor rügyeznek a fák és nyílnak a virágok, nagyon élvezetes itt sétálgatni és szagolgatni az ébredő természet illatát. A nők imádják ezt a helyet, nyugis, szép és jó a megközelíthetősége is. Ha van kedvetek egy kis pikniket is tervezhettek a természet lágy ölén, nagyon hangulatos randi sikerülhet ebből. De ellátogathattok a Margit térre is, a feneketlen tóhoz, Bikás partra, a kopaszi gáthoz, japán kerthez a Margitszigetre de hajózhattok is a Dunán.

Randi történelmi emlékek helyén

Ha meg szeretnél látogatni néhány helyi emlékművet, akkor indulj el az első randevúra Budapesten a Hősök terére, Citadellába, a Nagy Zsinagógába, Halász bástyába, Cipők a Dunán.Gyönyörű hely a Széchenyi Lánchíd, Erzsébet Híd, Mátyás Templom, Magyar Nemzeti Múzeum, Vajdahunyad vára,  Párizsi udvar, Aquincumi muzeum.

Kultúra randi

Az első randira ellátogathattok valamelyik kedvenc moziba vagy színházba. Jegyeket foglalhatsz az Evangélium színházban, Ujreneszánz színház, Gólem színház, Átrium színház, Operett színház, Uránia filmszínház, Cinema City Aréna, Cinema City Duna Plaza, Cinema City Westend, Cinema City Mamut.

Kávézók, borozók, éttermek

Ha szeretitek a klasszikát, akkor hívd meg társad egy pohár borra, egy csésze jó kávéra vagy egy gasztronómiai élményre. Foglalj asztalt kedvenc vagy híres Budapesti borozójában, kávézójában vagy éttermében, és élvezd a gyönyörű gyertyafényes estét. Javasoljuk például az Arany kaviár éttermet, Onyx, Paprika vendégló, Royal éterem, Caviar § bull Budapest, Corvin kávézó, Kicsizsó, Móka kávézó, Madal cafe, Budapest Baristas.

Ha nem akarjátok meglátogatni a híres intézményeket, de szeretnétek mégis csak jó ételeket és italokat élvezni, vidd partnered (például) egy piknikre a parkban. 100% plusz pontokat kapsz az eredetiségért!

Sport randi

Azoknak, akik inkább a sporteseményeket, mint a kulturális találkozót vagy egy pohár jó borral meletti ülést részesítik elõnybe, van egy tippünk. A Budapesti sport centrum ahol korcsolyázhattok, teniszezhettek, fitness – wellnesz de még futhattok is. Még a sportrandinak is meg van a maga bűvölete.

Különleges randi Budapesten

Szeretnéd meglepni új szerelmed valami eredetivel?  Akkor látogassatok el a Konkolyi obszervat óriumba estleg a Polaris csillagvizsgálóhoz. Ha párod szereti a csokoládét akkor ézzétek meg a Csokoládé múzeumot. Ellátogathattok a Budavári labirintusba, Fővárosi állat és botanikus kertjébe esetleg a Tropicarium és Ocenariumba Budapesten

Tehát mindent bele a randiba!

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date