Mi a különbség a fizetet és a nemfizetett társkereső oldalak között

A döntés előtt álsz, hogy fizetett vagy fizetetlen társkeresőt oldalra regisztrálj? Jobb a prémium (VIP) tagsággal rendelkező, vagy az ingyenes?

A piacon számos társkereső oldal található. Vess egy pillantást az egyes típusok előnyeire és hátrányaira.

Fizetetlen társkereső oldalak

A fizetetlen társkereső oldalakon sokkal több felhasználó van regisztrálva, mint a fizetett társkereső oldalakon. A fizetetlen társkereső oldalak problémája elsősorban az, hogy ezeken az oldalokon, sok olyan felhasználó van, aki csak írással szeretné élvezetesebbé tenni az estét. Ezeket a felhasználókat nem érdekli egy komoly ismerkedés vagy partnerkapcsolat, hanem csak egy kis flörtölés vagy a nemi vágy(szex).  Az ingyenes társkereső oldalakon nagyon sok hamis profil található. A fizetetlen társkereső oldalak felhasználói nagy része hamis fényképekkel, hamis információkkal vagy becenevek alatt készít profilokat, és idővel abbahagyja a használatukat.

A fizetetlen társkereső oldalakon nem működik a rendszergazdai támogatás. Tehát nincs lehetőség kapcsolatba lépni valakivel, aki segíthet megoldani a profilproblémákat, vagy aki tanácsot adhat a partnerkereséshez. Senkit nem érdekel az adatbázis, senki sem ellenőrzi vagy távolítja el a nem megfelelő profilokat az adatbázisból. Ezért a fizetetlen társkereső oldalon olyan felhasználókkal találkozhatsz, akik egyáltalán nem felelnek meg az elvárásaidnak.

A felhasználói profilok nyilvánosak. Ezen módon bárki regisztráció nélkül is megkereshet téged. Ez egy viszonylag nem diszkrét módszer a partnerkereséshez. Az ingyenes társkereső oldalak főleg hirdetésekkel és reklámokkal keresnek pénzt, amik nagyon kényelmetlenné teszik a partnerkeresést.

De ha mégis ragaszkodol ezekhez az oldalokhoz, akkor számodra a fizetetlen társkereső a megfelelő.

Fizetett társkereső oldalak

Ha az életed párját keresed, és nincs kedved átnézni több ezer profilt, és mindenféle szexuális ajánlatokat olvasni, vásárolj meg egy Prémium tagságot a fizetett társkereső oldalakon. Ez sok időt, ideget és csalódást takarít meg a megfelelő partner keresésében. A partnerkeresés sokkal sikeresebb lesz!

A társkereső oldalak díjai elriasztják azokat a felhasználókat, akik csak játéknak tekintik a partner megtalálását. A fizetett társkereső oldalakon kevesebb felhasználók regisztrálnak, mint ingyenes társkereső oldalakon. Biztos lehetel benne, hogy ezek a felhasználók csakis komoly kapcsolatot keresnek.

A fizetett társkereső oldalak gondoskodnak a felhasználói adatbázisokról. A felhasználó profilokat manuálisan ellenőrzik, eltávolítják a nem megfelelő felhasználókat az adatbázisból és törlik az inaktív profilokat. Ha a társkereső oldalak rendelkeznek magyar telefonos vagy e-mail támogatással, a rendszergazdák segítenek megoldani a társkereső oldal működésével és a társkereséssel kapcsolatos kérdéseket.

A fizetett társkereső oldalak profiljai a legtöbb esetben nem elérhetőek a nyilvánosság számára. Tehát nem kell aggódni, hogy valakit rájuk talál, még ha a kíváncsiság érdekéből is. Ahhoz, hogy a felhasználók megtekinthessék a profil információt és élesen láthassák a képeket, először regisztrálniuk kell és utánna be kell fizetniük a tagsági díjat . A fizetett társkeresőkön történő ismerkedés biztonságosabb, mint az ingyenes társkeresőkön

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date