Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A piacon számos eltérően koncentrált társkereső oldalak találhatóak, amelyeken regisztrálhatol. Melyiket is válasszam? Hogyan is válasszam ki leginkább megfelelő társkereső oldalt?

A társkeresés szándéka

Először is tudnod kell, mit is keresel. Egy komoly kapcsolatot vagy csak flörtölni szeretnél, netalán alkalmi szexet keresel? Azonos nemű, meleg vagy leszbikus partnert keresel? Szeretnél ismerkedni fiatalabbakkal vagy idősebbekkel? Tényleg sokféle társkereső webhely létezik az interneten. Próbálj olyan társkeresőt választani, amely a lehető legjobban megfelel az elvárásaidnak.

Ha nem szeretnéd személyesen kipróbálni az összes társkereső oldalt, és meggyőződni róluk, keresd meg az online

tártárskereső összehasonlítókat, más néven társkereső katalógusokat. Röviden leírják és értékelik a legnagyobb látogatással rendelkező magyar társkereső oldalakat. Ennek alapján könnyedén és gyorsan eldöntheted, hogy melyiken is fogsz regisztrálni.

Fizetett vs nem fizetett társkereső oldal

A következő lépésben fókuszálj arra, hogy a társkereső oldal milyen funkciókat kínál és milyen áron. A piacon nem csak ingyenes társkereső webhelyeket, hanem fizetett társkereső webhelyeket is találsz. A különbség közöttük nemcsak pénzügyi, hanem az általuk nyújtott szolgáltatásokban is rejlik. Az ingyenes társkereső oldalak széles felhasználói bázist biztosítanak, de csak néhány profil felelhet meg követelményeidnek. A fizetett társkereső oldalakon nem lessz annyi ismerkedési lehetőséged, de az oldalak szolgáltatásai átgondoltabbak, kényelmesebbek vagy egyszerűen magasabb technikai színvonalat tudnak képviselni. A fizetett társkereső oldalakon biztos lehetsz benne, hogy a felhasználók ugyanúgy mint te, komoly kapcsolatot keresnek.

A prémium társkereső oldalokon a regisztráció ingyenes. Kipróbálhatod a társkereső oldal működését, és eldöntheted, hogy aktiválod a prémium tagságot vagy sem. Egyes társkereső oldalakon a prémium tagság összege nem olyan magas, ezért a tagság aktiválását általában mindenki megengedheti magának.

Óvakodj az „előnyös ajánlatoktól“

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokat találhatsz, mint például ingyenes havi prémium tagság szimbólikus áron. A probléma általában a tagság automatikus megújulásában van, amelyet az oldalon való regisztrációval elfogadsz. Tehát válassz olyan társkereső oldalakat, amelyek automatikusan nem újítják meg a tagságodat, és tudomásod nélkül nem vonnak le pénzt a bankszámládról.

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date