Hogyan lehet megszüntetni a tagságot a társkereső oldalon?

A társkereső oldalon a prémium (VIP) tagság visszavonása és a teljes felhasználói profil későbbi törlése, önmagában egy fejezet. Ezért azt javasoljuk, hogy minden felhasználó figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeket vagy legalább a felhasználói véleményeket, mielőtt regisztrálna a kiválasztott társkereső oldalra. Hasonló szolgáltatást nyújtanak egy népszerű társkereső összehasonlítók is, amelyek részletesen foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

A tagság automatikus megújjítása

Az online társkereső oldalak nagy része automatikusan megújjítja a prémium tagságot, és levonja a tagsági díjat a felhasználó számlájáról. Óvakodj az ilyen csaló társkereső oldalaktól! Az ilyen társkereső oldalaknál elegendő idővel a tagság lejárta előtt irásbeli értesítést kell kézbesíteni a szolgáltató székhelyére. Ha netalán blokkolod hitelkártyádat, amellyel a tagságért fizettél, akkor számíthatsz arra, hogy hamarosan egy végrehajtó jelenik meg otthonodban.

Nem minden társkereső egyforma

Ezért ideális olyan társkereső oldalra regisztrálni, amely automatikusan nem újítja meg a tagságot. Az egyik ilyen társkereső oldal az ELITE Date, amelyen bármikor belátásod szerint törölheted profilodat.

Ez a társkereső oldal a méltányosságon alapul. Ha saját magad nem újítod meg a tagságát, és nem fizeted be a tagsági díjat a bankszámlánkra, akkor a profilodon automatikusan inaktiváljuk a prémium tagságot, és visszaállítjuk egy korlátozott funkciókkal rendelkező alaptagságra. Ezt követően már csak rajtad múlik, hogyan fogod tovább kezelni a profilodat.

A felhasználók profiljaiban egy „Fiók törlése“ funkció található. Ezen a társkereső oldalon nincs szükség tagsági értesítésre.  A fiók törlésével az aktivált prémium tagság is megszűnik. Ezért csak egy perc kérdése, hogy töröld profilodat és a prémium tagságot.

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date