Tanulj meg flörtölni

Az ismerkedés és a flört szorosan egymashoz kapcsolódnak. Ha valakit el akarsz csabítani,akkor tudnod kell flörtölni. És ha nemvagy természetesen adott kacér típus, akkor meg hogy tanuld. De ne aggódj, nem bonyolult dolog.

Ismerkedni flörtölés segítségével nem vagy muszály hosszútávon készulődni. Bíznod kell magadban. Egészséges önbizalom nélkül nem lesz sikered!

Tanuld meg ezeket az alapvető trükköket, és garantált a sikered.

Testbeszéd

Ha el akarsz csábítani valakit,akkor muszály vagy felhívni magadra a figyelmet. Hogyan? Javasoljuk a sugárzott csábító megjelenést, játszodj a lánccaddal vagy a  hajaddal, mosolyogj, tartsd megfelelően a tested, mutasd meg az izmokat, tanulj meg szexisen járni. Kapcsold be a flörtölésbe az összes testrészedet. Ez az egyetlen módja annak, hogy felhívod magadra a figyelmet.

Szemkontaktus

Ha úgy érzed, hogy már felkeltetted magadra a figyelmet, folytasd. Vedd fel a kiválasztottal a szemkontaktust. Úgy tűnik, egyszerű, de pedig nem az. Valakire bámulni nem az, amit elvárnak tőled. Próbálj meg a másikra először iscsak úgy nézegetni.Igyekezz azon,hogy észrevétlen maradj. Ha a másik fél csak egyszer fog rád nézni, akkor ez még nem muszály jelenteni valamit. De ha ő ismételten nézegetni fog rád, akkor nyilvánvaló, hogy sikerült lenyűgöznie őt és felhozni magadra a figyelmet.

Csábító mosoly

Mikor többször mélyen egymás szemébe néztek,akkor adj hozzá egy széles csábító mosolyt. Ezt a mosolyt csak egyetlen egy embernek szenteld. Ha tetszetek egymásnak, a mosoly mindenféle képpen kifizetődő lesz számodra. Az aranyos,csábító mosoly gyakran több, mint egy csábító és provokatív megjelenés.

Kezdeményezd a beszélgetést

Ha már ilyen messzire jutottál, cselekedj. Próbálj meg közelebb kerülni a másikhoz, és kezd el a beszélgetést vele. Ne aggódj. Legyél nyugodt. Hívd meg kávéra, borra vagy valamilyen kevert italra. Ne használj unalmas kifejezéseket csak azért, mert jó benyomást akarsz kelteni. Ne járj hosszú ideig a forró kása körül, mondd el neki, hogy mennyire tetszik neked és hogy nagyon örülnél neki ha megismerhetnéd.

A flörtölés gyakorlást akar

Ne vedd a flörtölést úgy mint valami szükségszerű dolgot. Valamit, amit muszály megtenned. Ehelyett játssz. A flörtölést nehagyd csak a „megfelelő időpontra“. Gyakorolj vonatban, villamosban, üzlettben, színházban, röviden bárhol ahol éppen vagy. Minden gyakorlatot akar. Természetesen ha nem sikerül valakit elsőre elcsábítanod, ne ess kétségbe. Próbáld tovább, érezd jól magad,légy vidám és hidd el, hogy a legközelebbi személy megismerése ezúttal határozottan be fog jönni.

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date