Hova az első randira?

Eljött az idő az elsőtalálkozásra? Szeretnél egy szép helyet kiválasztani az első találkozáshoz, de attól félsz, hogy túl egyszerű vagy fordított esetben túl extravagáns lesz? Vess egy pillantást tippeinkre, és meglátod hogy az első randitok eredeti,originális lesz!

Az első találkozó helynek olyan helynek kell lennie, ahol nem fogtok unatkozni, és ahol lesz elég hely beszélgetni és közelebről megismerni egymást. Nem ajánlunk bárokat, diszkókat, családi ünnepségeket és nagy bulikat a barátokkal.

Atipikus„kávézó “

Alapvetően mindenki szeretne meg vacsorázni egy szép étterembe,  egy pohár fehér vagy piros borra a borozóba vagy egy csésze finom kávéra a kávézóba. Ha valamivel eredetibbel szeretnél előállni, de ugyanakkor kissé a földön akarsz maradni, tegyetek kompromisszumot. Hívd meg partnered egy érdekes helyre a közelben Például egy kávézóba, teazóba, tejbárba vagy csokoládézóba.

Menjetek parkba

Ha mindketten a testmozgás és a friss levegő szerelmesei vagytok, akkor az első randit tervezzétek meg a parkba. Miért pont a park? Mert nagyon könnyű kitalálni, és ugyanakkor meglehetősen szokatlan hely egy randira. A parkban sétálhattok és beszélgethettek, friszbit játszhattok, kutyát sétáltathattok, pikniket szervezhettek, ülhettek egy padon és beszélgethettek az eletről. Meglepően sok féle dolgot csinálhattok a parkban. Kapcsold be a fantáziád, és a lehető legtöbbet hozd ki az első randevúból.

Látogassátok meg a helyi híres helyeket

Ha társad szereti a történetet, hívjd meg a városodba vagy faludba. Ha nincs semmiféle különös látnivaló a te lakóhelyeden,akkor keress fel egy jelentős „pontot” a környéken, amelyhez érdekes helyi történet kapcsolódik. Kicsit fel kell készülnöd a találkozóra, de ha sikerrel jár a „kirándulás”,akkor biztosan 100% plusz pontokat kapsz az erőfeszítésért és az eredetiségért.

Kultúra után

Kicsit „megjátszott“ az, ha valakit randevúzni, moziba viszel.   Ha azonban a kultúra szerelmesei vagytok, egyeztess időpontot arra a napra, amikor érdekes kulturális esemény zajlik lakóhelyeden. Elmehettek a helyi színházba, galériába vagy akár kiállításra? A kiállítás vagy a színház után elmehettek egy csésze kávéra vagy egy pohár finom borra és beszélgethettek a jövőről.

Menjetek el„vásárolni“

Hogy ez egy kicsit furcsa hely az első randira? Igen az, de kipróbálhatod! Az a szokás, hogy csak a bevásárlóközpontban sétálgatnak, lassan egyre népszerűbbé válik. Minden modern központban vannak üzletek, éttermek, mozik,kávézók illetve kellemes helyek leülni és elbeszélgetni. Az áruházakban különböző rendezvények és előadások is gyakran zajlanak. Az áruházakban különböző rendezvények és előadások is gyakran zajlanak. Ha azonban egyikőtök sem szeret a bevásárlóközpontban járkálni,akkor inkább válassz valami más helyet, ahol együtt tudtok lenni.

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date