Hogyan lehet biztonságosan megismerkedni a társkereső oldalon?

Keresed életed szerelmét Ismerd meg az interneten. Az online társkereső nemcsak pozitív dolgokkal, hanem bizonyos kockázatokat is hoz magával. Tehát mit tehetsz (vagy nem tehetsz) annak érdekében, hogy az online társkereső biztonságos legyen számodra?

Ne becsüld alá a társkereső oldalak választását

Mindenekelőtt regisztrálnod kell a megfelelő társkereső oldalon. Válassz elvárásaid alapján, hogy mit szeretnél egy társkereső oldaltól. Komoly kapcsolatot keresel, csak flörtölni szeretnél, szexet keresel, vagy csak kirándulásra keresel partnert? Válassz egy olyan társkereső oldalt, amely megvalósítja a partnerrel kapcsolatos képzeleteidet. Ezzel a lépéssel megsokszorozódik annak a valószínűsége, hogy a kiválasztott társkereső oldalon megtalálod, akit keresel..

Ha még továbbra sem tudod eldönteni, hogy melyik társkereső oldalra iratkozol fel, akkor nézd Magyarország legnépszerűbb társkereső oldalait. Könnyedén megtalálhatod a társkeresők valós reakcióit, tapasztalataikat, hogy hogyan is értékelik a professzionális társkereső oldalakat..

Ne tedd nyilvánossá a kapcsolattartási adataidat

Légy nagyon óvatos, hogy milyen információkat tartalmaz a profilod. Ne tedd nyilvánossá a telefonszámodat, lakóhelyedet, e-mail címedet illetve munkahelyed címét. A csalók és a zaklatók mindenhol megtalálhatóak. A partnerkeresés elején csak a társkereső szolgáltatásait használja a komunikációhoz. Ha az együttérzés kölcsönös lessz, és azt szeretnétek, hogy a kapcsolatotok tovább fejlődjön, cseréljetek más kapcsolatot is: Facebook, Instagram, Skype, telefon vagy e-mail.

Ne tegyél közzé meztelen vagy provokatív fotókat

Ne tegyél fel fényképeket ahol fehérneműben, fürdőruhában vagy provokatív pózokban vagy. Lehet, hogy több profillátogatást kapsz, de ezek többsége olyan felhasználók lesznek, akik többnyire a flörtöt vagy szexuális eggyüttlétet keresik. Hasonlóképpen, ne tegyél közzé fényképeket gyermekeidről. De minden bizonnyal ne is titkold el gyermekeidet a partnerek elől. A fényképeket azonban csak azoknak a felhasználóknak mutasd meg, akikben már valamennyi szinten megbízol. Soha ne felejds el, hogy nem tudhatod, kivel találkozol egy társkereső oldalon.

Bízz, de ellenőrizz!

Ha szeretnél többet megtudni az „új szerelmedről“, mint amit maga elmondott neked, természetesen ellenőrizheted online. Hogyan? Beírod a nevét, vezetéknevét vagy fényképét egy keresőbe, és ha a személy szerepel valamilyen közösségi hálózaton, sok információt megtudhatsz róla. Ez megkönnyíti annak ellenőrzését, hogy az általa nyújtott információk igazak-e vagy sem.

Ne légy túl gyors

Noha az a tény, hogy az első benyomás jó része a találkozásnál dől el, ajánljuk, várjál egy kicsit az első találkozással. Ne hamarkodj el semmit. Először írj neki néhány üzenetet, hívd fel egy párszor, és amikor már biztos vagy benne, hogy megeggyeznek elvárásaitok, vannak közös témátok és érdeklődésetek, találkozhatsz az új partnerrel. Az első találkozás mindig nyilvános helyen legyen. Ne menj senki házába az első randevú során. Jó volna tudatni valakivel, ismerősöddel vagy családtaggal, hogy mikor, hol és kivel fogsz találkozni. Óvatosság ebben az esetben valóban nagyon fontos.

Óvakodj a csalóktól

Ha valaki esetleg pénzügyi segítséget kérne a megismerés helyett, kérjük azonnal jelentsd ezt a profilt a rendszergazdáknak. Ezzel a felhasználóval többé ne kommunikálj. Lehetséges, hogy egy csaló, és az új kapcsolat helyett csak a könnyező szemek maradnának. Sajnos ma gyakran történnek ilyen dolgok, ezért fel kell hívni a felhasználó figyelmét ezekre a csalásokra.

Ha a partner keresésekor tiszteletben tartod az ajánlatainkat, akkor egyáltalán nem kell aggódnod az online társkeresés miatt! Az online társkeresés ma a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a szerelem megtalálására!

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date