Hogyan ismerekedjünk sikeresen a társkereső oldalán?

Az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, ez a társkereső oldalakra is ugyanúgy vonatkozik. Meríts ihletet tippeinkből, hogy tudd, hogyan kell csinálnod!

Ismerkedés interneten keresztül nagyon egyszerű. Rövid idő alatt több tucat felhasználóval találkozol, akik megfelelnek a Te követelményeidnek partnerrel kapcsolatban. Az online társkereső másik előnye, hogy bármikor ismerkedhets, és bárhol ahol van wi-fi kapcsolat.

A siker alapja a helyesen kitöltött profil

Ne igyekezz kikerülni az elkészített személyiségi kérdőíveket. Tudnod kell,hogy ahogyan kitöltöd a személyiségi posztot, annak alapján fogjuk számodra javasolni a partnereket. Tehát a kérdésekre válaszolj őszintén és nagyon óvatosan. Ne add magad jobnak, mint amilyen valójában vagy. Kezdetben plusz pontokat szerezhetsz, de az első személyi találkozón azonnal elveszítheted őket.

Ezenkívül ügyelj arra is, hogyan töltöd ki a profilodon az üres  pontokat. Ha már lehetőséged van rá, használd ki és töldsd ki. A nem kitöltött profilok nem jó benyomást nyújtanak. Ez azt mutatja, hogy nem vagy túl kommunikatív, ötletes, és alapvetően azt is, hogy nem érdekel a jövőbeli partnered megismerése. Ha van valami, amit nyilvánosan meg szeretnél osztani a partnereddel, tedd meg. Ha bármilyen különleges követelményed van a szerelem kapcsolatával, írd be őket a profilodba. Tölts ki a profilodban minden fontos információt magadról  – mi tetszik, mi nem tetszik, mi a hobbid stb.

Légy nagyon óvatos a hibákkal és az elírásokkal szemben. A profilhibák nem nagyon jó névjegykártya számodra.

A profilfotód határozza meg a profilod látogatását

Nagyon fontos, hogy milyen fotót választasz profilod megjelenítésére. Az ideális profilkép, az amelyen mosolyogsz. A részletes fényképek arra késztetik a felhasználókat, hogy többször  kattintanak képedre,  viszont ha nagy távolságból, napszemüvegben, oldalról,  vagy sötétben készültek, akkor már keveseb az esélyed. A rosszul kiválasztott fénykép miatt ismerkedésed sikertelen lehet. Légy tudatában annak, hogy az emberek érdeklődése irántad, elsősorban attól függ, hogy tetszik-e neki a fotód. A profilod elolvasása csak a profil képed megnyitása után következik.

Ne várj, légy aktív

Ne várj, amíg az emberek elkezdenek írni neked. Nem így működik az online társkereső. Ha mindenki így várna, akkor a társkereső oldalon senki senkinek nem küldene üzenetet. Légy aktív. Csakis így tudtok megismerkedni egymással. Ha valaki megtetszett akkor, tudasd vele. Írj, kommunikálj, válaszolj a felhasználók profilja feletti kérdésekre. A társkereső oldalt látogasd rendszeresen, ne csak néha egy alkalommal. Ha valaki egy hónapig fog várni válaszodra, valószínűleg találkozik valaki mással, vagy egyszerűen elveszíted érdeklődését irántad.

Hogyan kezd el a komunkaciót a társkereső oldalon?

Az első üzeneted alaposan gondold át. Írj néhány mondatot magadról, ne esszét. Először csak általános beszélgetést folytass, ne merülj bele részletekbe, amíg a partnered akivel írsz, magától nem kérdez rá. Próbáld megemlíteni, hogy közös életcélotok van, közös a véleményetek, közös hobbival rendelkeztek, hogy ugyanazokat a dolgokat szeretitek stb. Érdeklődj a másik iránt is, hogy ne úgy tűnjön, hogy csak magadról beszélsz. Használj megszólítást. Ne küldj egy és ugyanazt az üzenetet több felhasználónak. Ez akkor már elég személytelen. Ne várd, hogy minden elküldött üzenetre választ kapsz. Az emberek általában csak arra az üzenetekre reagálnak, amelyek valamilyen módon felhívta a figyelmüket. És ha valaki nem válaszolna üzenetedre, ne csinálj belőle problémát. Írj valaki másnak.

Elsősorban ismerjétek meg egymást, majd ugy következzen a randi!

Az első randit ne siesd el. Ismerjétek meg egymást e-mailek és telefonok segítségével, majd ezt követően beszéljétek meg az első találkozót. Csak akkor menj az első randira, amikor igazán úgy érzed, hogy megértettétek egymást telefononon keresztül és vágysz arra, hogy igen is meg akarod ismerni a másikat személyesen. Látni fogod, hogy ez érdekesebbé teszi az első randevútokat. Számos közös témátok lesz, és annál nagyobb lesz a vágy,hogy találkozzatok.

Komoly társkereső

Elite Date

  • Cseh társkereső oldal komoly párkeresőknek
  • Ügyfélszolgálat az év 365 napján
  • A profilokat manuálisan ellenőrzik

Ugrás az oldalra Elite Date

Flörtölős társkereső

Be2

  • Ismerkedési lehetőség játék formájában

Ugrás az oldalra Be2

Erotikus társkereső

C-date

  • látod ki éppen online

Ugrás az oldalra C-date