Vélemény Randivonal

Felhasználók száma 63%
A webhely áttekinthetősége 78%
A szolgáltatások minősége 88%
A társkereső oldalak biztonság 83%
 • Származási hely:

  Budapest

 • Mobil alkalmazás

  igen

 • A kifizetések automatikus levonása:

  nem

78%

általános értékelés

Előnyök

 • Randiblog
 • Sikertörténetek
 • Intelligens ajánlórendszer
 • Facebook oldalunk
 • Szerelmi horoszkóp
 • Társkeresés mobilon
 • Ingyenes társkereső
 • Párkeresők most online
 • Elit társkereső
 • Társkereső mobilon, bárhol, bármikor
 • Társkereső horoszkóp

Hátrányok

 • Felhasználói bázis csak magyar

A randivonal társkereső oldaláról

Randivonal már 21 éve Magyarország online partnerkereső oldala. Itt a társkeresők többsége komoly kapcsolatot keres; ebben segítünk személyre szabott ajánlatokkal, sokféle keresési és kapcsolatfelvételi móddal, kiemelt megjelenésekkel, tippekkel, tanácsokkal és segítőkész ügyfélszolgálattal. A komolyság megőrzése érdekében az összes adatlapot egyesével ellenőrizzük, és minden megteszünk, hogy kiszűrjük a valótlan regisztrációkat. Arra is odafigyelünk, hogy mindenki megtalálja a Randivonalat, aki párt keres – ezzel is növelve az esélyeidet, hogy Rád találjon a Szerelem.

Ki számára szól a Randivonal társkereső oldal

A randivonal társkeresőoldal azoknak a felhasználóknak szolgál,akik kmoly párkapcsolatot keresnek. Minimális életkor 18 és a maximális határtalan. Regisztrálhatnak azonban férfiak, nők, középkorúak, 50 felett, elitt társkeresők, válófélben lévők, keresztény társkeresők,diplomás társkeresők.

Emberek típusai a Randivonal társkereső oldalán

A randivonal társkereső oldalán megismerkedhettek állatbarát, bringás, ezermester, filmkedvelő, gamer, humoros, kertészkedő, könyvmoly, motoros, spirituális, sorozatfüggő, színházkedvelő, táncoslábú, társasjátékozó, vega, zenefüggő.

Hogyan regisztrálhatunk a Randivonal társkereső oldalán

Belépés és regisztráció Jelen Szerződési feltételek elfogadásával kijelented és szavatolsz a következőkért: A regisztráció időpontjában betöltötted 16. életévedet. Tudomásul veszed, hogy regisztrációddal a Szolgáltató által működtetett valamennyi társkereső honlaphoz (a Szolgáltató által működtetett társkereső honlapok mindenkori felsorolása az alábbi linken érhető el: http://dace.hu/cegcsoport) tartozó adatbázisba is regisztrálásra kerülsz.

Ügyfélszolgálat

Munkatársunk 24 órán belül válaszol az általad megadott e-mail címre. Hétvégén és ünnepnapokon a válaszadás hosszabb időt is igénybe vehet.

Tájékoztatunk, hogy személyes ügyfélszolgálatunk 2020.03.18-tól bizonytalan ideig zárva tart. Addig is e-mail üzenetben tudsz elérni minket az info@randiszolgalat.hu címen, vagy az alábbi űrlap elküldésével.

Prémium tagság a Randivonal társkereső oldalán

A Szolgáltatás egy része csak díj fizetése ellenében, úgynevezett Prémium Tagok számára vehető igénybe (Prémium Szolgáltatások). A bankkártyás fizetést kiemelten ajánljuk figyelmetekbe! Oldalunkon ez az általánosan ajánlott fizetési mód, hiszen használatából számos előny származik.

Hogy ezek közül meg is említsünk néhányat:

Akár 25%-al is olcsóbb lehet a díjcsomag az SMS-el való előfizetéshez képest.

Bármelyik Randivonal díjcsomagra elő lehet vele fizetni.

Gyors és megbízható, hiszen általában elegendő fedezet van a számlán az előfizetéshez.

Kényelmes, mivel megújuló előfizetésre is lehetőség van. Biztonságos, mivel a tranzakció titkosított csatornán keresztül történik, olyan felületről, amit az OTP bank kezel. Ezeken túlmenően a bankkártyás fizetésre általánosan igaz, hogy: Készpénzkímélő, ezáltal ritkábban kell bankunkat felkeresnünk. A fizetés folyamata az interneten is éppoly egyszerű, mint egy áruházban. A nap bármely időpontjában fizethetünk vele. Fizetéseinket az otthonunk kényelméből intézhetjük.

Bankkártyával történő fizetéskor a számlakivonaton „Digitális szolgáltatás“ fog szerepelni. A bankkártyás fizetésről bővebb felvilágosítást a www.bankkártya.hu oldal nyújt, ahol azt is leellenőrizheted, hogy a Te bankkártyád alkalmas-e internetes fizetésre. Azon Tagjaink, akik a Prémium Szolgáltatásokért szolgáltatási díjat fizetnek, Prémium Tagnak minősülnek. A Prémium Előfizetések felmondás hiányában emelt díjas SMSsel, mobilvásárlással, bankkártyával vagy paypallal fizetve automatikusan megújulnak az aktuális előfizetési időszak utolsó napján.

Hogyan töröljük a tagságot a Randivonal társkereső oldalán

…. A Prémium Tagnak nem minősülő Tagok tagságukat bármikor, bármely okból, azonnali hatállyal felmondhatják a Profilom menü – „Regisztráció törlése” lapon található linkre kattintva. Az ilyen Tagságot mi is bármikor, indoklás nélkül és azonnali hatállyal felmondhatjuk. A jelen pont szerinti felmondás a 9.1. pont szerinti jogkövetkezményeket vonja maga után, és csak abban az esetben gyakorolható, ha nem minősülsz Prémium Tagnak, vagy Prémium Tagságod a felmondással egyidejűleg megszűnik. A rendkívüli felmondás alábbi esetei kizárólag a Prémium Tagok jogviszonyára vonatkoznak. Amennyiben Prémium Tagnak minősülsz, Prémium Tagságod az innen elérhető „Szolgáltatás felmondása” formanyomtatvány kitöltésével rendkívüli felmondással felmondhatod, amennyiben: az általunk módosított és a Weboldalon közzétett szerződési feltételekkel nem értesz egyet – mely felmondást a módosított Szerződési Feltételek hatálybalépéséig gyakorolhatod, vagy a Szolgáltatást nekünk felróhatóan legalább 3 napja nem nyújtjuk. Rendkívüli felmondásod esetén Prémium Tagságod azonnali hatállyal megszűnik. Az általad már előfizetett, de rendkívüli felmondásod miatt igénybe nem vehető előfizetési időszakra vonatkozó – általad teljesített – díj visszajár, a díj visszafizetésével kapcsolatos esetleges költségek minket terhelnek.

Regisztrálj még ma az Randivonal oldalán!

Regisztrálj

Vaše értékelés Elite Date
Sending
User Review
4 (2 votes)