Vélemény Párom.hu

Felhasználók száma 64%
A webhely áttekinthetősége 57%
A szolgáltatások minősége 79%
A társkereső oldalak biztonság 72%
 • Származási hely:

  Egyesült

 • Mobil alkalmazás

  igen

 • A kifizetések automatikus levonása:

  nem

68%

általános értékelés

Előnyök

 • Ingyenes regisztráció
 • 6 h ó nap sikertelen randi után visszatérítjük tagdíjadat
 • Magyar társkereső diplomások számára
 • Pszichológusok által összerakott algoritmusok
 • Ügyfélszolgálat 8.00 -20.00 ig (telefon,email)
 • Tagság törlése bárhol,bármikor…
 • Facebook oldal.

Hátrányok

 • Magyar felhasználói bázis
 •  A szolgáltatás egy része csak díj fizetése ellenében, úgynevezett VIP és VIP+ Tagok számára vehető igénybe.

Párom.hu társkereső oldaláról

A Párom.hu 2003 óta Magyarország biztonságos és hatékony társkeresője azoknak akik tartós, komoly kapcsolatot, igazi párt keresnek. A regisztráció és az oldal használata ingyenes, egyes extra funkcióink fizetősek. A regisztrációhoz nem szükséges kártyaadatokat megadni. Ha az előfizetésed időtartama alatt hat hónapig nem jön össze egy randi sem, visszatérítjük tagdíjadat! Magyarország legjobb pszichológusai rakták össze azt az algoritmust, amivel párosítani tudjuk tagjainkat lelki megfelelőség szerint is! Mert nekünk nem csak a test hanem a lélek is fontos. A regisztráció időpontjában betöltötted 18. életévedet. Cselekvőképes vagy, nem állsz cselekvőképességet korlátozó gondokság alatt, ügyeid vitelében nem vagy korlátozva. A szolgáltatás egy része csak díj fizetése ellenében, úgynevezett VIP és VIP+ Tagok számára vehető igénybe.

Ki számára szól a Párom.hu társkereső oldal

A párom.hu olyan felhasználóknak szól akik egy életre sz ól ó kapcsolatot keresnek.Regisztrálhatnak fiatalok és id ősek is.A minimális életkor 18 év és a maximális határtalan.A társkereső oldalunk barátságos, őszinte, érzékeny, optimista, romantikus, vidám ,határozott, empatikus, családcentrikus, szabad, elvált, özvegy emberek számára szól.

Emberek típusai a Párom.hu társkereső oldalán

Az párom.hu oldalán megismerkedhetnek heteroszexuálisak, melegek és leszbikus emberek is. A társkereső oldalunkat főként egyetemi hallgatók, diplomások, vállalkozók és egyébb magasabb  vezető pozicióban lévő emberek használják ki. A társkereső oldalon 99% -ban magyar anyanyelvű felhasználók vannak, tehát a komunikáció nem jelenthet senkinek problémát. Prémium tagság a Párom.hu társkereső oldalán.

Hogyan regisztrálhatunk a Párom.hu társkereső oldalán

A regisztrációhoz nemszükséges kártya adatokat megadni.Első sorban a regiztraci óhoz megadod a nemed, email címed. Kitöltöd a kérdőívet feltöltesz egy fotót magadról és kezdődhet az ismerkedés.

Ügyfélszolgálat

A párom.hu ügyfélszolgálata telefonos és email támogatást is kínál. A telefonos támogatásunk hétköznap 8.00 – 20.00 óráig email támogatás pedi az év összes napján. Ezenkívül a weboldal áttekintést nyújt a leggyakrabban feltett  felhasználói kérdésekről.

Hogyan töröljük a tagságot a Párom.hu társkereső oldalán

A regisztráció megszűnhet rendes vagy rendkívüli felmondással az alábbiak szerint. A Tagok regisztrációjukat bármikor, bármely okból, azonnali hatállyal felmondhatják a Beállításaim menü Rendszerbeállítás oldalán Hibernálás pontra kattintva, ahol lehetőség nyílik az adatok végleges törlésére. A regisztráció megszűnésekor adatlap azonnal törlésre kerül, és valamennyi, jelen szerződésből eredő tagi jogosultság azonnali hatállyal megszűnik. Üzemeltető ezennel a Tag regisztrációjának törléséből eredő – díjvisszafizetés eseteinek kivételével – mindennemű felelősségét kizárja.

Prémium tagság a Párom-hu társkereső oldalán

A szolgáltatás egy része csak díj fizetése ellenében, úgynevezett VIP és VIP+ Tagok számára vehető igénybe. Üzemeltető bankkártyás és PayPal fizetés esetén automatikusan megújuló előfizetést alkalmaz. Üzemeltető felhívja a Tag figyelmét, hogy felmondás hiányában a bankkártyával vagy PayPallal fizetett VIP, VIP+, Diplomás VIP illetve Diplomás VIP+ előfizetések az aktuális előfizetési időszak utolsó napján automatikusan megújulnak. A telefonhívással illetve egyedi banki átutalással kezdeményezett előfizetések esetén a Tagnak van lehetősége kezdeményezni VIP, VIP+, Diplomás VIP vagy Diplomás VIP+ tagságának megújítását. Az előfizetési díjak mindig az eredeti tranzakciónál használt módozatnak megfelelően kerülnek felszámításra. Amennyiben az eredeti tranzakciónál kedvezményes ajánlattal éltél (pl. „Duplázó akció”, „Egyet fizet, kettőt kap” akció) a szolgáltatás megújítása a mindenkori előfizetési díjon történik, melyről az „Előfizetésem” menüpontban tájékozódhatsz. Automatikusan megújuló előfizetés esetén az előfizetési díj az eredeti tranzakciónál használt bankkártya, hitelkártya vagy PayPal fiók terhére kerül kiszabásra. Automatikusan megújuló előfizetésed bármikor lemondhatod az „Előfizetésem” vagy a „Beállítások/Rendszerbeállítások” menüpontban.

Regisztrálj még ma az Párom.hu oldalán!

Regisztrálj

Vaše értékelés Elite Date
Sending
User Review
3.5 (6 votes)