Vélemény Elittárs

Felhasználók száma 64%
A webhely áttekinthetősége 78%
A szolgáltatások minősége 49%
A társkereső oldalak biztonság 68%
 • Származási hely:

  Németország

 • Mobil alkalmazás

  igen

 • A kifizetések automatikus levonása:

  igen

73%

általános értékelés

Előnyök

 • komoly társkereső egy komoly ismerkedéshez
 • széles felhasználói bázis
 • tudományos ismerkedési módszer
 • mobil alkalmazás

Hátrányok

 • hosszadalmas regisztráció
 • csak fizetett tagság esetén olvashatsz és írhatsz üzeneteket
 • csak a fizető felhasználók láthatják élesen a képeket
 • elég drága prémium tagság
 • a prémum tagság automatikus megújítása
 • a díjak automatikus levonása a bankszámláról
 • a profil csak írásbeli törlése
 • Hiányzik a magyar nyelvű telefonos támogatás

Az Elittars társkeresőről

Az Elittars egy német társkereső ügynökség. 16 európai országban, Latin-Amerikában és Törökországban is működik. Nagyon széles felhasználói bázissal rendelkezik. A partnerek ajánlatában nemcsak a Magyar felhasználókat, hanem számos nemzetiségű más felhasználókat is találsz.

Az Elittars komoly társkereső oldalként mutatkozik be. A társkereső regisztrációja ingyenes. A nevezési kérdőív kitöltése után megismerheted a személyiségteszt eredményeit. A partnereket tudományos módszerek alapján javasolják.

Az Elittars háromféle fizetett VIP tagságot kínál (3, 6 és 12 hónaposat). Más társkereső oldalakhoz képest az Elittars az egyik legdrágább társkereső oldal. Az üzleti feltételeik szerint automatikusan meghosszabbítja a tagságot. A profil csak írásban törölhető (Németországba küldött levélben, faxon vagy e-mailben).

Az Elittars magyar nyelven nem kínál telefonos támogatást. A weboldalon fel van tüntetve a Németországi (Berlin) címük, egy elérhetőségi űrlap és az e-mail cím.

Elittárs Honlap

Kinek szól az Elittars társkereső oldal?

Az Elittars felhasználók célcsoportja a 30–55 éves férfiak és nők. Az adatbázisban fiatalabb és idősebb felhasználók is találhatóak. A társkereső célja a felhasználók keresése bizonyos közös jellemzők alapján – pl. társkereső időseknek, társkereső keresztényeknek stb.

Elittárs Egyéni profil

Hogyan regisztrálhatunk az Elittars társkereső oldalán

A regisztráció az Elittars weboldalán lehetséges. Ki kell tölteni egy 10 perces személyiségi kérdőívet. Utána megtekinthető a személyiségteszt eredménye. Az Elittars a teszt alapján megfelelő partnereket javasol. A profil bármikor szerkeszthető és fotóval kiegészíthető. Az Elittars mobil alkalmazást is kínál, így bárhonnan és bármikor ismerkedhetsz.

Elittárs Keresési paraméterek

Ember típusok az Elittars oldalán

Az Elittarson megismerkedhetnek heteroszexuálisak, melegek és leszbikusok is. Nyitottak minden szexuális irányban.

Elittárs chat

Ügyfélszolgálat

Az Elittars nem kínál telefonos támogatást magyar nyelven. A weboldal csak a Németországi (Berlin) elérhetőségi címét, elérhetőségi űrlapját és e-mail címét tartalmazza.

Prémium tagság az Elittars társkereső oldalán

A társkereső regisztrációja ingyenes. A felhasználók ingyenes személyiségteszt eredményeket kapnak, és javaslatokat a megfelelő partnerekről. A társkereső teljes funkció szolgáltatása (üzenetek olvasása és írása, a fényképek éles látása) fizetett. A prémium tagság árai meglehetősen magasak, ellentétben más társkereső oldalakkal.

Elittárs Prémium tagság

Hogyan lehet megszüntetni az Elittars társkereső oldalon a tagságot?

A prémium tagságot írásban legkésőbb 3 nappal a szerződés lejárata előtt kell megszüntetni. Az Elittars automatikusan meghosszabbítja a felhasználók prémium tagságát és levonják a díjat a hitelkártyájukról. A tagság megújulásának megakadályozásához nem elegendő csak a profilt törölni. A tagság törlését előzetesen írásban kérvényezni.

Elittárs Bejelentkezési főoldal

Regisztrálj még ma az Elittárs oldalán!

Regisztrálj

Vaše értékelés Elite Date
Sending
User Review
3.67 (9 votes)